Meteen naar de inhoud

Over Van Loenen Beveiligingstechniek

Mijn naam is Johan van Loenen. Sinds 1 oktober 2020 ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam ‘Van Loenen Beveiligingstechniek’ in Loosdrecht. Deze stap heb ik gezet nadat ik 40 jaar mede-eigenaar ben geweest van J.W. van Loenen IJzerhandel B.V. te Hilversum.

In 1985 heb ik de beveiligingstak opgericht en ben ik begonnen met het installeren van alarmsystemen en monteren van mechanische beveiliging zoals veiligheidssloten, bijzetsloten e.d. In de afgelopen 35 jaar is mijn dienstverlening uitgebreid met camerasystemen, intercomsystemen, kluizen en beveiligingsverlichting.  Eind 2020 heb ik besloten om als zelfstandig beveiligingsinstallateur verder te gaan.

Merken waar ik mee werk zijn onder andere Lips, Nemef, Axa, Dom, Mauer, Hoppe, Ademco, Networx, Caddx, FBI, Visonic, Risco en Hikvision. Alarmsystemen kunnen worden aangesloten op de meldkamer ‘SMC AlarmCentrale‘.

Ik hoop u binnenkort te spreken om te zien wat ik voor u kan betekenen!

Hartelijke groet,

Johan van Loenen

johan_van_loenen_beveiligingstechniek