Meteen naar de inhoud

Mechanische beveiliging

Veiligheidssloten vertragen de inbreker

In de volksmond wordt mechanische beveiliging ook wel ‘sloten’ genoemd. Of ‘hang- en sluitwerk’. Goede preventieve inbraakbeveiliging beveiliging van uw huis of bedrijfspand begint bij het aanbrengen van veiligheidssloten of gekeurde SKG 2-sterren of 3-sterren sloten op buitendeuren en (bereikbare) ramen.

Veiligheidssloten aanschaffen is niet zo moeilijk, maar het monteren is een ander verhaal. Daar blijkt de waarde van een vakman. Op de juiste wijze een goed veiligheidsslot monteren vereist kennis en ervaring. Veel geziene fouten bij montage van veiligheidssloten is dat verkeerde schroeven of te korte schroeven worden gebruikt. Of dat het voorboren van schroeven achterwege gelaten wordt om alles ‘lekker snel’ te kunnen monteren. Bij een inbraakpoging zullen de schroeven dan alsnog breken. Het heeft ook geen zin om een duur veiligheidsslot SKG**r in een kwalitatief slechte houten deur te monteren, want dan zal het hout breken bij een inbraakpoging.

Zoekt u een slotenmaker in Hilversum of omstreken? Neemt contact op met Van Loenen Beveiligingstechniek!

mechanische beveiliging Hilversum - van Loenen Beveiligingstechniek

Heb je jezelf buitengesloten? Sleutel nog in de deur en een slotenmaker nodig?

Van Loenen Beveiligingstechniek is als slotenmaker actief in Hilversum, Loosdrecht, Utrecht en daarbuiten. Neem contact op of bekijk de tips als je buitengesloten bent.