Ga naar de inhoud
Van Loenen Beveiligingstechniek: uw adres voor camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Met een camerasysteem houdt u op afstand, binnen en/of buiten, de omgeving in de gaten.

U kunt voor uw woning of bedrijf ervoor kiezen om een camerasysteem te laten plaatsen. Door het plaatsen van een camerasysteem kunt u ervoor zorgen dat criminelen of ongewenste bezoekers worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken of vandalisme voorkomen worden. Ook is het doel van een camerasysteem om bepaalde situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. De camerabeelden kunnen opgeslagen worden op een recorder. Er zijn twee soorten recorders: een digitale video recorder (DVR) en een network video recorder (NVR).

Camera’s kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Belangrijk is om van te voren te weten wat u precies zou willen zien en wat u wilt bewaken.

Tegenwoordig worden camerasystemen steeds intelligenter en bieden ze steeds meer mogelijkheden. Met de meeste camerasystemen kunt u nu live meekijken d.m.v. een App op uw smartphone. U kunt dus ook op afstand de beelden bekijken of eventueel terugkijken. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld te valideren of er bij u ingebroken wordt als u op uw telefoon een inbraakmelding krijgt van uw alarmsysteem.